Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Sýry a příprava sýrových pokrm...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Sýry a příprava sýrových pokrmů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Kněz, Václav
(Autor)
,
Sedláčková, Hana, 1925-2020
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
SNTL - Nakladatelství technické literatury,
1992
Vydání:
Vydání první
Témata:
sýry
sýrová jídla
výživa člověka
cheese
cookery (cheese)
human nutrition
kuchařské recepty
cookbooks
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
331 stran : ilustrace
ISBN:
80-03-00461-6
Podobné jednotky
Sýry a příprava sýrových jídel /
Autor: Kněz, Václav, a další
Vydáno: (1958)
Sýr je bratr vína II : slavné sýry, 58 receptů, povídky ... /
Autor: Magni, Milan, 1960-
Vydáno: (2003)
Rok v české kuchyni /
Autor: Úlehlová-Tilschová, Marie, 1896-1978
Vydáno: (1959)
Zdravě a syrově : změna je život a dobré jídlo radost /
Autor: Zrůstková, Radmila
Vydáno: (2014)
Maškrty pre deti /
Autor: Vogt, Josef
Vydáno: (1992)
×
Načítá se...