Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Cultured :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Cultured : how ancient foods can feed our microbiome /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Courage, Katherine Harmon
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New York :
Avery,
[2019]
Témata:
střevní mikroflóra
mikrobiomy
potravinářská mikrobiologie
fermentované potraviny
výživa člověka
intestinal microflora
microbioms
food microbiology
fermented food
human nutrition
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
x, 273 stran
ISBN:
978-1-101-90528-9
Podobné jednotky
Všeobecná a mlékařská mikrobiologie pro průmyslové školy mlékárenské /
Autor: Olšanský, Čestmír
Vydáno: (1958)
Druhý mozek : naše pocity, rozhodování, zdraví a pohoda procházejí střevem /
Autor: Mayer, Emeran A., 1950-
Vydáno: (2018)
Beziehungen zwischen wirtsorganismus und darmflora unter besonderer berücksichtigung von physiologie und funktionen der normalen Escherichia-coli-flora /
Autor: Sonnenborn, Ulrich, a další
Vydáno: (1991)
Ať žijou mikrouti /
Autor: Honzák, Radkin, 1939-
Vydáno: (2018)
Developments in food microbiology.
Autor: Robinson, R. K.
Vydáno: (1988)
×
Načítá se...