Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Proč se klepou řízky :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Mikeš, Vladimír, 1950-2007
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Dokořán,
2023
Vydání:
Druhé vydání
Témata:
potraviny
potravinářské přísady
>
chemie
potravinářská barviva
>
chemie
potravinářské konzervační látky
>
chemie
potravinářská chemie
potravinářská aditiva
Food
food chemistry
food additives
Food Additives
Food Coloring Agents
Food Preservatives
populárně-naučné publikace
popular works
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
181 stran
ISBN:
978-80-7675-086-9
Podobné jednotky
Éčka v potravinách /
Autor: Klescht, Vladimír, 1952-, a další
Vydáno: (2006)
Víme, co jíme?, aneb, Průvodce "éčky" v potravinách /
Autor: Vrbová, Tereza
Vydáno: (2001)
Nebezpečná aditiva ?
Autor: Pícková, Šárka
Vydáno: (2007)
Evaluation of certain food additives and contaminants : eightieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Vydáno: (2016)
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Vydáno: (2015)
×
Načítá se...