Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Normy polotovarů jídel
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Normy polotovarů jídel
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Vydavatelství vnitřního obchodu,
1959
Témata:
potravinářské polotovary
oven-ready foods
normy
standards
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
369 stran
Podobné jednotky
Convenience foods
Autor: Krutilová, Růžena
Vydáno: (2014)
Potravní rozhledy
Vydáno: (1933)
Zpráva o VII. celostátním sjezdu pivovarsko-sladařském konaném ve dnech 27.-30. září 1931 v Pardubicích pod protektorátem Ústředního svazu československých pivovarů v Praze a odboru sladařského průmyslu při Ústředním svazu československých průmyslníků v Praze
Vydáno: (1931)
Sklepy, búdy, presúzy - kudy dál?, aneb, Minulost, současnost a budoucnost areálů vinných sklepů : sborník příspěvků ze semináře konaného 16. června 2011 v Bořeticích-Kraví hoře
Vydáno: (2011)
Dějiny vinařství v Bzenci : kulturně-historické nákres /
Autor: Hanák, Josef, 1873-1961
Vydáno: (1922)
×
Načítá se...