Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Výroba potravin a nutriční hod...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Výroba potravin a nutriční hodnota /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Sluková, Marcela
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická,
2016
Vydání:
Vydání první
Témata:
výroba potravin
nutriční hodnota potravin
food production
nutritive value of foods
učebnice vysokých škol
textbooks (higher)
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
168 stran : ilustrace
ISBN:
978-80-7080-947-1
Podobné jednotky
Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím? /
Autor: Tulleken, Chris van, 1978-
Vydáno: (2024)
Newer methods of nutritional biochemistry : with applications and interpretations /
Vydáno: (1963)
Tabulky výživných hodnot potravin /
Autor: Krondl, Magdalena, 1924-, a další
Vydáno: (1957)
Tabulky výživných hodnot potravin /
Autor: Krondl, Magdalena, 1924-, a další
Vydáno: (1965)
Výroba a úprava potravin.
Autor: Čapek, Milan, 1885-1977
Vydáno: (1920)
×
Načítá se...