Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Microencapsulation of food ing...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Microencapsulation of food ingredients /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Vilstrup, Per
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Leatherhead :
Leatherhead Food RA Publishing,
2001
Vydání:
First edition
Témata:
potravinářská aditiva
farmaceutická technologie
food additives
pharmaceutical technology
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xi, 255 stran : ilustrace
ISBN:
1-904007-08-2
Podobné jednotky
Microencapsulation : methods and industrial applications /
Vydáno: (1996)
Evaluation of certain food additives and contaminants : eightieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Vydáno: (2016)
Coloring of food, drugs, and cosmetics /
Autor: Otterstätter, Gisbert
Vydáno: (1999)
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Vydáno: (2015)
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-eighth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Vydáno: (2014)
×
Načítá se...