Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Koření pro každé vaření /...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Koření pro každé vaření /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Lánská, Dagmar
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Práce,
1990
Vydání:
3., doplněné vydání
Témata:
koření
byliny
kuchařské recepty
herbaceous plants
cooking recipes
Spices
příručky
handbooks and manuals
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
302, [16] stran : ilustrace
ISBN:
80-208-0010-7
Podobné jednotky
Koření pro každé vaření /
Autor: Lánská, Dagmar, a další
Vydáno: (1975)
Koření pro každé vaření /
Autor: Lánská, Dagmar
Vydáno: (1979)
Se sklenkou v ruce /
Autor: Pinka, Karel, 1922-2013, a další
Vydáno: (1986)
Zelenina v kuchyni celého světa /
Autor: Vlachová, Libuše, a další
Vydáno: (1974)
Indian accent restaurant cookbook /
Autor: Mehrotra, Manish, 1974-
Vydáno: (2016)
×
Načítá se...