Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Technologie přípravy pokrmů /...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Technologie přípravy pokrmů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Ilková, Olga
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
[Brno] :
Rozrazil,
1995
Vydání:
I. vydání
Témata:
příprava jídel
potravinářská technologie
meals preparation
food technology
učebnice
textbooks
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
121 stran
ISBN:
80-85382-13-X
Podobné jednotky
Výživa a příprava pokrmů I : pro střední školy /zejména rodinné/ /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020, a další
Vydáno: (1992)
Výživa a příprava pokrmů II : pro střední školy /zejména rodinné/ /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020, a další
Vydáno: (1996)
Výživa a příprava pokrmů III : pro střední školy (zejména rodinné) /
Autor: Sedláčková, Hana, 1925-2020
Vydáno: (1997)
Gastronomie a technologie přípravy pokrmů /
Autor: Šindler, Michal
Vydáno: (2015)
Děti v kuchyni vítány : metodická pomůcka pro vedení kroužků přípravy pokrmů /
Autor: Košťálová, Alexandra, 1978-, a další
Vydáno: (2017)
×
Načítá se...