Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Chemistry of food and nutritio...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Chemistry of food and nutrition /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Sherman, Henry C. 1875-1955
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New York :
The Macmillan Company,
1952
Vydání:
Eight edition
Témata:
chemie
výživa člověka
vitaminy
nutriční hodnota potravin
chemistry
human nutrition
vitamins
nutritive value of foods
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
viii, 721 stran : ilustrace
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík
Podobné jednotky
Nutrient composition of foods /
Autor: Smolin, Lori A., 1956-, a další
Vydáno: (2010)
Bowes and Church's food values of portions commonly used /
Autor: Pennington, Jean A. Thompson, a další
Vydáno: (1985)
Food composition and nutrition tables /
Autor: Souci, Siegfried Walter, 1904-, a další
Vydáno: (2008)
Nutrition at a glance /
Vydáno: (2016)
Zdravá výživa /
Autor: Mašek, Josef, 1908-1994
Vydáno: (1961)
×
Načítá se...