Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
Tokyo :
Japan Publishing Industry Foundation for Culture,
2020
|
Vydání: | First english edition |
Edice: | Japan library
|
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Filozofická fakulta
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2030-12-31 |
Filozofická fakulta | volný výběr | japanistika-MATE | 2572100695 |
Fakulta sociálních studií
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Fakulta sociálních studií | volný výběr | M1-57 | 4240787549 |