Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Takagi, Rin, 1947- (Autor)
Další autoři: Enda, Kazuko (Překladatel), Iwabuchi, Deborah Stuhr, 1956- (Překladatel)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Tokyo : Japan Publishing Industry Foundation for Culture, 2020
Vydání:First english edition
Edice:Japan library
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.

Filozofická fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-12-31
Filozofická fakulta volný výběr japanistika-MATE 2572100695

Fakulta sociálních studií

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Fakulta sociálních studií volný výběr M1-57 4240787549