Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Podíl alimentárních nákaz na e...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Podíl alimentárních nákaz na epidemickém výskytu infekcí /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Bařinová, Kateřina
(Autor práce)
Další autoři:
Kolářová, Marie, 1949-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
1998
Témata:
nemoci přenášené potravou
>
prevence a kontrola
otrava salmonelou
>
patologie
Shigella
>
patogenita
Foodborne Diseases
Salmonella Food Poisoning
Shigella
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Marie Kolářová
Fyzický popis:
67 listů
Podobné jednotky
Vývoj ve výskytu alimentárních nákaz od roku 1993 /
Autor: Kučerová, Petra, 1981-
Vydáno: (2004)
Analýza výskytu alimentárních infekcí v České republice v roce 2001 /
Autor: Krolupperová, Hana
Vydáno: (2003)
Bakteriální původci průjmů - obligátní střevní patogeny
Autor: Pospíchalová, Jana
Vydáno: (2013)
Alimentární enterotoxikózy /
Autor: Šimková, Kateřina
Vydáno: (2003)
Foodborne disease : a focus for health education
Vydáno: (2000)
×
Načítá se...