Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků v dětství na výskyt osteoporózy v dospělosti /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mičová, Lenka, 1976- (Dissertant)
Other Authors: Brázdová, Zuzana, 1957- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998
Subjects:
Cover Image
LEADER 02047ntm a22005297i 4500
001 MUB01006473732
003 CZ BrMU
005 20201112113519.0
008 201112s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 613.287  |2 MRF 
080 |a 616.71-007.234  |2 MRF 
100 1 |a Mičová, Lenka,  |d 1976-  |7 mzk2003197869  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků v dětství na výskyt osteoporózy v dospělosti /  |c Lenka Mičová 
264 0 |c 1998 
300 |a 122 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Zuzana Brázdová 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 1998 
650 0 7 |a kostra  |x růst a vývoj  |2 czmesh 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |2 czmesh 
650 0 7 |a mléko  |2 czmesh 
650 0 7 |a osteoporóza  |x diagnóza  |2 czmesh 
650 0 7 |a osteoporóza  |x patologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a osteoporóza  |x prevence a kontrola  |2 czmesh 
650 0 2 |a Dairy Products 
650 0 2 |a Milk 
650 0 2 |a Osteoporosis 
650 0 2 |a Skeleton 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Brázdová, Zuzana,  |d 1957-  |7 mzk2002113251  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20201112  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17054  |6 3147083865  |5 3147083865  |8 20201112  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20201112  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17054  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD