Slepičí vejce ve výživě lidí z hlediska obsahu cholesterolu /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kypetová, Markéta (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2001
Témata:
Obálka
LEADER 01932ntm a22005057i 4500
001 MUB01006473601
003 CZ BrMU
005 20201111090739.0
008 201111s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 613.286  |2 MRF 
080 |a 612.397  |2 MRF 
100 1 |a Kypetová, Markéta  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Slepičí vejce ve výživě lidí z hlediska obsahu cholesterolu /  |c Markéta Kypetová 
264 0 |c 2001 
300 |a 42 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Jiří Totušek 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2001 
650 0 7 |a cholesterol  |2 czmesh 
650 0 7 |a vaječné proteiny dietní  |2 czmesh 
650 0 7 |a vejce  |x analýza  |2 czmesh 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
650 0 2 |a Egg Proteins, Dietary 
650 0 2 |a Eggs 
650 0 2 |a Cholesterol 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Totušek, Jiří,  |d 1945-  |7 xx0055061  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20201111  |l MUB01  |h 0907 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17041  |6 3147083852  |5 3147083852  |8 20201111  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20201111  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17041  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD