Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Responsible food purchasing :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Responsible food purchasing : four steps towards sustainability for the hospitality sector /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporativní autor:
Program OSN pro životní prostředí
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Paris :
UNEP,
2015
Témata:
pohostinská zařízení
udržitelný cestovní ruch
catering facilities
sustainable tourismus
příručky
handbooks and manuals
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
45 stran : ilustrace
ISBN:
978-92-1-158734-0
Podobné jednotky
Experiencing hospitality /
Vydáno: (2019)
Kvalitní kuchyně /
Autor: Hlinský, Zdeněk, a další
Vydáno: (2008)
Hospody a jejich historická úloha v české společnosti, aneb, Hostince v Čechách, šenky na Valašsku a hospody ve Valašském Meziříčí /
Autor: Kment, Zdeněk
Vydáno: (2011)
Račte pivečko nebo vínečko? : brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny.
Autor: Filip, Vladimír, 1943-2023
Vydáno: (2017)
Račte pivečko nebo vínečko? : brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny.
Autor: Filip, Vladimír, 1943-2023
Vydáno: (2016)
×
Načítá se...