Výběr receptur Společnosti pro výživu : nejčastěji připravované pokrmy ve školním stravování : aktualizované složení a nutriční hodnoty /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Balíková, Marieta, 1967- (Sestavovatel, kompilátor), Bradová, Jana, 1965- (Sestavovatel, kompilátor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Společnost pro výživu, z.s., 2019
Vydání:1. vydání
Témata:
Popis
Popis jednotky:Vydal Výživaservis s.r.o. pro Společnost pro výživu, z.s.
Převážně tištěno napříč
Fyzický popis:313 stran, 42 nečíslovaných stran : barevné ilustrace
Uživatelské určení:Určeno pro kolektivní dětská zařízení (mateřské školky, školy, ozdravovny, dětské domovy) i do domácnosti
ISBN:978-80-906659-2-7