Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Indian flavours /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Indian flavours /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Sikka, Marut
(Autor)
Další autoři:
Dheeraj, Paul
(Fotograf)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New Delhi :
Lustre Press, Roli Books,
2015
Vydání:
Resized edition
Témata:
kořeninové rostliny
koření
kuchařství
cookery
spice plants
spices
Indie
India
kuchařské recepty
cookbooks
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
127 stran
ISBN:
978-93-5194-118-7
Podobné jednotky
Vůně koření /
Autor: Žáček, Zdeněk
Vydáno: (1981)
Koření pro každé vaření /
Autor: Lánská, Dagmar, a další
Vydáno: (1975)
Koření se stanoviska botanického a hospodářského /
Autor: Domin, Karel, 1882-1953
Vydáno: (1913)
Prjanosti i specii /
Autor: Jurčenko, Lilija Aleksandrovna, a další
Vydáno: (1989)
Condimenta : Gewürzpflanzen in Koch- und Backrezepten aus der römischen Antike /
Autor: Thüry, Günther E., 1950-, a další
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...