Využití mikrovln pro přípravu vzorku v proteomice /

Cieľom tejto bakalárskej práce bolo overenie a optimalizácia v literatúre nedávno popísaných postupov proteolýzy za účasti mikrovĺn v kyslom alebo zásaditom prostredí. Tieto postupy proteolýzy majú za cieľ urýchlenie a zefektívnenie prípravy proteínov na hmotnostne spektrometrickú analýzu. Keďže prí...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fábry, Dominik (Autor práce)
Další autoři: Šedo, Ondrej, 1979- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2019
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/ig9o2/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Přírodovědecká fakulta ÚK volný výběr - F K-F-2019-FÁBR 3145376472