Prídatné látky v potravinách: prínosy a zdravotné riziká /

Nasledujúca diplomová práca pojednáva o riziku a výhodách použitia prídavných látok v potravinách a ich celkovej prijateľnosti. Teoretická časť rieši v širšom kontexte bezpečnost a zdravotnú vhodnost prídavných látok. Zaoberá sa aspektami, ktoré formujú náhľad verejnosti na danú problematiku. Práca...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pažická, Patrícia (Autor práce)
Další autoři: Peřina, Aleš, 1973- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/ysohg/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16477 3147079977