Změny potravinových (chuťových) preferencí během těhotenství /

Tato diplomová práce se zabývá tematikou změny potravinových (chuťových) preferencí v těhotenství. Teoretická část nejprve uvádí faktory, které potravinové preference formují, následně se věnuje přímo vlivu těhotenství. Rozebírá změny chuti k jídlu, čichové a chuťové percepce i obliby jednotlivých c...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Francová, Terezie (Autor práce)
Další autoři: Brázdová, Zuzana, 1957- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/m6kcb/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16472 3147079972