Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování /

Tato bakalářská práce se zabývá nákazami alimentárního původu. Teoretická část popisuje hlavní charakteristiku a rozdělení alimentárních nákaz, jejich epidemický řetězec, příčiny vzniku, faktory ovlivňující vznik infekce a průběh onemocnění. Dále jsou popsány zásady bezpečnosti potravin v domácnosti...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hájková, Jana (Autor práce)
Další autoři: Peřina, Aleš, 1973- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/tposx/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16469 3147079969