Alimentární nákazy: znalosti, zkušenosti, vnímání rizik a preventabilní chování /
Tato bakalářská práce se zabývá nákazami alimentárního původu. Teoretická část popisuje hlavní charakteristiku a rozdělení alimentárních nákaz, jejich epidemický řetězec, příčiny vzniku, faktory ovlivňující vznik infekce a průběh onemocnění. Dále jsou popsány zásady bezpečnosti potravin v domácnosti...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/tposx/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16469 | 3147079969 |