Celozrnné potraviny ve výživě člověka /

Začátek teoretické části bakalářské práce je věnován definici, souhrnu chyb při identifikaci celozrnných potravin a výživovým doporučením. Následuje anatomická stavba a složení zrna. Zde je upřena pozornost k částem, které jsou při zpracování bílé mouky odstraňovány. Další úsek práce se soustředí na...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kořínková, Kateřina (Autor práce)
Další autoři: Daňková, Zdeňka, 1978- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/c12of/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16462 3147079962