Příprava a charakterizace lektinů z bakterie Photorhabdus luminescens /

Lektiny patří mezi skupinu proteinů, které dokáží reverzibilně a specificky interagovat se sacharidy. Jedním z biologických následků této interakce je molekulární rozpoznání v rámci hostitelsko-patogenních interakcí. Bakteriální lektiny mohou působit jako virulentní faktory, které umožňují vazbu na...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Gajdoš, Lukáš (Autor práce)
Další autoři: Wimmerová, Michaela, 1968- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/394003/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-14851 3285013826