Strukturní podstata stabilizace proteinů /
Tato práce pojednává o stabilitě proteinů a experimentálních přístupech k jejímu měření. Vzhledem ke své vysoké specificitě a ekologičnosti jsou proteiny zajímavé pro různé biotechnologické aplikace. Jejich relativně malá stabilita, ovlivňující ekonomickou stránku procesu, však často brání jejich ši...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/393392/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-13630 | 3285011578 |