Skořápkové plody ve stravě mladé generace /
Tato práce pojednává o skořápkových plodech všeobecně známých spíše pod pojmem ořechy. V teoretické části se zabývám jednotlivými druhy skořápkových plodů. Dále je věnována pozornost jejich nutričně hodnotnému složení a u každého ořechu zvlášť vypsána specifika. Důležitý je také jejich vliv na zdrav...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/381157/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11258 | 3147068316 |