Skořápkové plody ve stravě mladé generace /

Tato práce pojednává o skořápkových plodech všeobecně známých spíše pod pojmem ořechy. V teoretické části se zabývám jednotlivými druhy skořápkových plodů. Dále je věnována pozornost jejich nutričně hodnotnému složení a u každého ořechu zvlášť vypsána specifika. Důležitý je také jejich vliv na zdrav...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Přichystalová, Zuzana (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/381157/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11258 3147068316