Využitie trojdenného záznamu stravy v praxi nutričnej ambulancii /

Táto bakalárska práca predkladá možnosti využitia trojdenného záznamu stravy ako metódy hodnotenia potreby a reálneho príjmu energie a živín pacientov sledovaných v nutričnej ambulancii. V teoretickej časti je popísaný chod nutričnej ambulancie, pacienti, ktorí ju navštevujú a proces hodnotenia výži...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ferenčuhová, Petra (Autor práce)
Další autoři: Tomíška, Miroslav, 1951- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/425005/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11657 3147068327