Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta /

Začiatok teoretickej časti tejto bakalárskej práce zhrňuje jednotlivé druhy tepelných úprav. Nasledujúce kapitoly sa venujú nutričným a hmotnostným zmenám vzniknutých behom tepelného spracovania potravín, tukom a olejom vhodných pre tepelnú úpravu, vzniku nežiaducich toxických látok v potravinách a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šimečková, Alica (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/418037/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-13693 3147072400