Vliv pH na stabilitu lektinů /

Lektiny jsou proteiny neimunitního původu, které mají schopnost reverzibilně vázat sacharidy. Vyskytují se ve všech organismech a mají různé funkce. Bakalářská práce je zaměřena na zjištění vlivu pH na sekundární a kvartérní strukturu lektinů a vliv na interakce mezi lektinem a sacharidem. Zkoumané...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Berezňáková, Hana (Autor práce)
Další autoři: Wimmerová, Michaela, 1968- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/408501/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-10914 3285008239