Vliv pH na stabilitu lektinů /
Lektiny jsou proteiny neimunitního původu, které mají schopnost reverzibilně vázat sacharidy. Vyskytují se ve všech organismech a mají různé funkce. Bakalářská práce je zaměřena na zjištění vlivu pH na sekundární a kvartérní strukturu lektinů a vliv na interakce mezi lektinem a sacharidem. Zkoumané...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/408501/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-10914 | 3285008239 |