Porovnání metod izolace a detekce virů z pitné a užitkové vody /
Šíření virů způsobujících alimentární infekce nejčastěji probíhá prostřednictvím mezilidského kontaktu, významný podíl na jejich šíření má však i přenos prostřednictvím kontaminované vody, která může být následně zdrojem sekundárních kontaminací potravin. Metody pro izolaci a detekci virů tak hrají...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/375735/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-9929 | 3285008444 |