Porovnání metod izolace a detekce virů z pitné a užitkové vody /

Šíření virů způsobujících alimentární infekce nejčastěji probíhá prostřednictvím mezilidského kontaktu, významný podíl na jejich šíření má však i přenos prostřednictvím kontaminované vody, která může být následně zdrojem sekundárních kontaminací potravin. Metody pro izolaci a detekci virů tak hrají...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hrdý, Jakub (Autor práce)
Další autoři: Vašíčková, Petra (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/375735/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-9929 3285008444