Traditional food in the Central Europe : history and changes /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Otčenášek, Jaroslav, 1974- (Autor), Hrdá, Judita, 1958- (Autor), Kopalová, Ludmila (Autor), Bitušíková, Alexandra, 1960- (Autor), Lozej, Špela Ledinek (Autor), Godina-Golija, Maja, 1960- (Autor), Darulová, Jolana, 1951- (Autor), Koštialová, Katarína, 1966- (Autor), Báti, Anikó (Autor), Juhász, Katalin (Autor), Istenič, Saša Poljak (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: Prague : Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2013
Vydání:First edition
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Mimo UK
Filozofická fakulta – katedry a ústavy evrop. etnologie 2-4055 2571507481