Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Ethical eating in the postsoci...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Ethical eating in the postsocialist and socialist world /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Jung, Yuson, 1972-
(Editor)
,
Klein, Jakob, 1972-
(Editor)
,
Caldwell, Melissa L., 1969-
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Berkeley :
University of California Press,
2014
Témata:
etika
individuální spotřeba
potraviny
consumption (economics)
ethics
food
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
224 s.
ISBN:
978-0-520-27740-3
Podobné jednotky
Food & everyday life in the postsocialist world /
Vydáno: (2009)
Vliv změny cen na spotřebu potravin /
Autor: Štiková, Olga, 1946-, a další
Vydáno: (2006)
Nutritional evaluation of food processing /
Vydáno: (1960)
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : Generalregister zu Band 102-120 der Zeitschrift und zur Beilage Gesetze und Verordnungen sowie Gerichtsentscheidungen Betr. Lebensmittel, Band 100, 102-120 (Jahrgänge 1955-1963).
Vydáno: (1964)
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : Generalregister zu Band 102-120 der Zeitschrift und zur Beilage Gesetze und Verordnungen sowie Gerichtsentscheidungen Betr. Lebensmittel, Band 100, 102-120 (Jahrgänge 1955-1963).
Vydáno: (1964)
×
Načítá se...