Produkce potravin a jejich zpracování na území SO ORP Kuřim
Tato bakalářská práce má za cíl analyzovat produkci potravin v SO ORP Kuřim a to jak v zemědělském, tak i v průmyslovém sektoru. Zdůrazňuje snížení produkce živočišné výroby na studovaném území a následný vliv této změny na jednotlivé zemědělské subjekty. Velký důraz je kladen na dodavatelsko-odběra...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/393930/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Přírodovědecká fakulta | ÚK sklad - GR | K-12976 | 3145360819 |