Produkce potravin a jejich zpracování na území SO ORP Kuřim

Tato bakalářská práce má za cíl analyzovat produkci potravin v SO ORP Kuřim a to jak v zemědělském, tak i v průmyslovém sektoru. Zdůrazňuje snížení produkce živočišné výroby na studovaném území a následný vliv této změny na jednotlivé zemědělské subjekty. Velký důraz je kladen na dodavatelsko-odběra...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krejčí, Ondřej (Autor práce)
Další autoři: Věžník, Antonín, 1955- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/393930/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Přírodovědecká fakulta ÚK sklad - GR K-12976 3145360819