Stanovení celeru jako alergenu v potravinách metodou Real-time PCR

Tato práce se zabývá potravinovými alergiemi u lidí a stanovení jednoho z nejagresivnějších potravinových alergenů, celeru, ve stravě. Potravinová alergie je fenoménem 20.a 21.století a určitě patří k horkým tématům alergologických praxí. V práci je popsána metoda stanovení celeru v potravinách meto...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bednářová, Nela (Autor práce)
Další autoři: Šimek, Bronislav (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/395286/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10697 3147064846