Aromatické látky v potravinách

Tato bakalářská práce se zabývá hlavními aspekty aromatických látek v potravinách. Úvodní část práce je zaměřena na stručnou charakteristiku interakcí mezi potravinovou matricí a aromatickými látkami vzhledem k vnímání jejich senzorických vlastností. Následně se práce soustředí na popis specifických...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mareková, Monika (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/258972/lf_b_a2/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10634 3147064395