Historie, původ a charakteristika technologicky významných kvasinek

Bakalářská práce se věnuje kvasinkám rodu Saccharomyces včetně jejich původu a historie využívání. Rod Saccharomyces pravděpodobně vznikl z rodu Kluyveromyces, nové druhy v rámci rodu potom pravděpodobně procesem hybridizace. Stručně je zde popsán komplex Saccharomyces sensu stricto s důrazem na tec...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krescanková, Katarína (Autor práce)
Další autoři: Ćmielová, Jana (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/376098/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-10017 3145359316