Historie, původ a charakteristika technologicky významných kvasinek
Bakalářská práce se věnuje kvasinkám rodu Saccharomyces včetně jejich původu a historie využívání. Rod Saccharomyces pravděpodobně vznikl z rodu Kluyveromyces, nové druhy v rámci rodu potom pravděpodobně procesem hybridizace. Stručně je zde popsán komplex Saccharomyces sensu stricto s důrazem na tec...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/376098/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-10017 | 3145359316 |