Dusitany a dusičnany ve stravě - jejich negativa a pozitiva /

Tato bakalářská práce se zabývá pozitivními a negativními účinky dusičnanů a dusitanů na člověka a jeho zdraví. V teoretické části se zaměřuje na obecnou charakteristiku dusičnanů a dusitanů, na jejich výskyt a význam ve výživě člověka. Část praktická zahrnuje vyhodnocení dotazníkového šetření, kter...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hlobilová, Veronika (Autor práce)
Další autoři: Mrázková, Gabriela (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2013
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/381442/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17264 3147084942