Dusitany a dusičnany ve stravě - jejich negativa a pozitiva /
Tato bakalářská práce se zabývá pozitivními a negativními účinky dusičnanů a dusitanů na člověka a jeho zdraví. V teoretické části se zaměřuje na obecnou charakteristiku dusičnanů a dusitanů, na jejich výskyt a význam ve výživě člověka. Část praktická zahrnuje vyhodnocení dotazníkového šetření, kter...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/381442/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17264 | 3147084942 |