Mikrobiální společenstva mléka

V této bakalářské práci se věnujeme mikrobiálním společenstvům mléka. V mléce se před dojením vyskytuje malé množství primární mikroflóry, ktará je během dojení potlačená sekundární mikroflórou. Mléko je vhodným médiem pro růst bakterií mléčného kvašení, které dále určují vlastnosti mléka. Během fer...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Petříková, Anna (Autor práce)
Další autoři: Kšicová, Kateřina (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2012
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/324494/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-11724 3285008973