Čo vieme o glutamáte sodnom ?
Bakalárska práca sa venuje problematike glutamátu sodného. V teoretickej časti je spracovaný technologický postup jeho produkcie, vyžitie v potravinárskom priemysle a s ním spojené legislatívne predpisy. Teoretická časť zároveň prináša stručný pohľad na tému umami a „syndróm čínskej reštaurácie“. Pr...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/326428/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10562 | 3147064289 |