Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Hotelnictví, gastronomie, cate...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Hotelnictví, gastronomie, catering a wellness : [vzdělávací kurz] /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Kotíková, Halina, 1957-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Olomouc :
Střední Morava - Sdružení cestovního ruchu,
2011
Témata:
management cestovního ruchu
management jakosti
wellness
hotelnictví
gastronomie
tourism management
quality control
hotel-keeping
gastronomy
učební texty
educational texts
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
64 s.
ISBN:
97880267006404
Podobné jednotky
Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu /
Autor: Tesone, D. V. 1954-
Vydáno: (2011)
Moderní hotel /
Autor: Černý, Jiří, 1939-, a další
Vydáno: (1996)
Moderní hotelový management /
Autor: Křížek, Felix, 1947-, a další
Vydáno: (2014)
Moderní hotelový management /
Autor: Křížek, Felix, 1947-, a další
Vydáno: (2011)
Komunikace v managementu hotelnictví /
Autor: Chadt, Karel, 1955-, a další
Vydáno: (2020)
×
Načítá se...