Charakterizace střevní mikroflóry drůbeže

Obsahem této bakalářské práce bylo na základě informací získaných vypracováním literární rešerše analyzovat složení střevní mikroflóry drůbeže z bakteriální DNA izolované ze střevního obsahu chovných slepic. Ke srovnání změn výskytu vybraných zástupců bakteriálních skupin (řádu Bacteroidales, Bifido...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vršanská, Martina (Autor práce)
Další autoři: Rychlík, Ivan, 1966- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2011
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/323929/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2011-K-8467 3285003975