Heterocyklické aminy

Tato bakalářská práce shrnuje poznatky o heterocyklických aminech, látkách s mutagenním a karcinogenním potenciálem, vznikajících při tepelném opracování potravin. Nejprve je pozornost věnována vlivu stravy na vznik nádorového onemocnění, dále se práce zaměřuje na historii studia heterocyklických am...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mudráková, Klára (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/214965/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10595 3147064374