Heterocyklické aminy
Tato bakalářská práce shrnuje poznatky o heterocyklických aminech, látkách s mutagenním a karcinogenním potenciálem, vznikajících při tepelném opracování potravin. Nejprve je pozornost věnována vlivu stravy na vznik nádorového onemocnění, dále se práce zaměřuje na historii studia heterocyklických am...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2010
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/214965/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10595 | 3147064374 |