Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Chemistry of food and nutritio...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Chemistry of food and nutrition /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Sherman, Henry C. 1875-1955
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
New York,
Macmillan Company,
1932
Vydání:
4th ed., rewritten and enl.
Témata:
potraviny
výživa člověka
food
human nutrition
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xiii, 614 s. : il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
Podobné jednotky
Nutrition and physical fitness /
Autor: Calloway, Doris Howes, 1923-2001, a další
Vydáno: (1984)
Die Ernährung des Menschen : Nahrungsbedarf, Erfordernisse der Nahrung, Nahrungsmittel, Kostberechnung /
Autor: Kestner, Otto, 1873-1953, a další
Vydáno: (1924)
The science of nutrition /
Autor: Sherman, Henry C. 1875-1955
Vydáno: (1943)
A dictionary of food and nutrition /
Autor: Bender, David A., 1946-
Vydáno: (2009)
Introduction to human nutrition /
Vydáno: (2009)
×
Načítá se...