Řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad

V této bakalářské práci jsem se zabýval řešením diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad. V první kapitole jsem se zaměřil na základní teorii diferenciálních rovnic. Druhá kapitola obsahuje teorii nekonečných řad. Poslední kapitola popisuje základní metody řešení diferenciálních rovnic nekonečn...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hruška, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Kalas, Josef, 1949- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2009.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/150917/prif_b/
Cover Image
LEADER 03752ctm a22007217a 4500
001 MUB01000590417
003 CZ BrMU
005 20090909082258.0
008 090708s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
035 |a (ISMU-VSKP)167269 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 517  |x Matematická analýza  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 517.9  |2 MRF 
080 |a 517.52  |2 MRF 
080 |a 517  |2 MRF 
100 1 |a Hruška, Pavel  |% UČO 150917  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Integration of differential equations by means of infinite series  |y eng 
245 1 0 |a Řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad  |h [rukopis] /  |c Pavel Hruška. 
260 |c 2009. 
300 |a 51 l. 
500 |a Vedoucí práce: Josef Kalas. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009. 
520 2 |a V této bakalářské práci jsem se zabýval řešením diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad. V první kapitole jsem se zaměřil na základní teorii diferenciálních rovnic. Druhá kapitola obsahuje teorii nekonečných řad. Poslední kapitola popisuje základní metody řešení diferenciálních rovnic nekonečnými řadami, které jsou doplněny řešenými i neřešenými příklady.  |% cze 
520 2 9 |a In this bachelor thesis I engaged in the methods of integration of differential equations by the means of infinite series. In the first chapter I concentrated on the theory of differential equations and the second chapter includes the theory of infinite series. The last chapter describes solving differential equations by means of infinite series, which are supplemented with solved and unsolved examples.  |9 eng 
650 0 7 |a diferenciální rovnice  |7 ph119444  |2 czenas 
650 0 7 |a řady (matematika)  |7 ph128240  |2 czenas 
650 0 9 |a differential equations  |2 eczenas 
650 0 9 |a series  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Aplikovaná matematika  |b Finanční a pojistná matematika  |c PřF B-AM FINPOJ (FINPOJ)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kalas, Josef,  |d 1949-  |7 ola200208012  |% UČO 910  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra matematiky  |7 kn20050428005  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/150917/prif_b/ 
CAT |c 20090708  |l MUB01  |h 0453 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20090904  |l MUB01  |h 1427 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20090909  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0233 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0336 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110121  |l MUB01  |h 2204 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1948 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120716  |l MUB01  |h 1425 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130219  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140324  |l MUB01  |h 1206 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0024 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1131 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-9376  |5 3145346514  |8 20090904  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180420  |r 20090904  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-9376  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK