Řešení diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad - Hruška, Pavel (2009)
V této bakalářské práci jsem se zabýval řešením diferenciálních rovnic pomocí nekonečných řad. V první kapitole jsem se zaměřil na základní teorii diferenciálních rovnic. Druhá kapitola obsahuje teorii nekonečných řad. Poslední kapitola popisuje základní metody řešení diferenciálních rovnic nekonečnými řadami, které jsou doplněny řešenými i neřešenými příklady.