Matematické aspekty hold'em pokeru

Tato práce se zabývá matematickými aspekty pokerové hry Texas Hold’em. Zaměřuje se zejména na problematiku výpočtu pravděpodobnosti. V první kapitole je rozebrán princip hry a možnosti vyhodnocení výherních šancí. Druhá část analyzuje návrh a implementaci programu na výpočet pravděpodobnosti výhry v...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zouharová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Kruml, David, 1974-
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2009.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/211902/prif_b/
Cover Image
LEADER 03915ctm a22007577a 4500
001 MUB01000590378
003 CZ BrMU
005 20090908100525.0
008 090708s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
035 |a (ISMU-VSKP)165499 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 519.1/.8  |x Kombinatorika. Teorie grafů. Matematická statistika. Operační výzkum. Matematické modelování  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 519.83  |2 MRF 
080 |a 794.42  |2 MRF 
080 |a 519  |2 MRF 
100 1 |a Zouharová, Lenka  |% UČO 211902  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Mathematical aspects of hold'em poker  |y eng 
245 1 0 |a Matematické aspekty hold'em pokeru  |h [rukopis] /  |c Lenka Zouharová. 
260 |c 2009. 
300 |a 43 l. 
500 |a Vedoucí práce: David Kruml. 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009. 
520 2 |a Tato práce se zabývá matematickými aspekty pokerové hry Texas Hold’em. Zaměřuje se zejména na problematiku výpočtu pravděpodobnosti. V první kapitole je rozebrán princip hry a možnosti vyhodnocení výherních šancí. Druhá část analyzuje návrh a implementaci programu na výpočet pravděpodobnosti výhry v různých fázích hry využívajícího metodu Monte Carlo. Tento program je pak využit v praxi.  |% cze 
520 2 9 |a This thesis deals with mathematical aspects of poker game Texas Hold’em. It addresses especially on problems calculation of probability. In first chapter is analysed game principle and possibilities of evaluation winning chances. The second part analyses concept and platform implementation to calculation winning probability in a number of game phases making use method Monte Carlo. Then this program is employed in practice.  |9 eng 
650 0 7 |a teorie her  |7 ph126557  |2 czenas 
650 0 7 |a poker  |7 ph221994  |2 czenas 
650 0 9 |a game theory  |2 eczenas 
650 0 9 |a poker  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Aplikovaná matematika  |b Matematika - ekonomie  |c PřF B-AM MAEK (MAEK)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kruml, David,  |d 1974-  |7 mub2013796570  |% UČO 3442 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Přírodovědecká fakulta.  |b Katedra matematiky  |7 kn20050428005  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/211902/prif_b/ 
CAT |c 20090708  |l MUB01  |h 0453 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20090902  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20090908  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0716 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0233 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0816 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0336 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1948 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120726  |l MUB01  |h 0811 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20121114  |l MUB01  |h 1346 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131121  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131126  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0024 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20200403  |l MUB01  |h 1123 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-9515  |5 3145346355  |8 20090902  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180420  |r 20090902  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-9515  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK