Obiloviny v dietním stravování

Bakalářská práce na téma „ Obiloviny v dietním stravování „ se zaměřuje na charakteristiku známých druhů obilnin i druhů méně známých a opomíjených, jejich nutriční hodnotu, kulinární využití a prospěšnost ve zdraví a nemoci. Další část je věnována pacientům s celiakií, jejich zdravotním problémům a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Motáčková, Marie (Autor práce)
Další autoři: Bulková, Věra (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101235/lf_b_b1/
Obálka
LEADER 03620ctm a22007457a 4500
001 MUB01000590189
003 CZ BrMU
005 20230525072828.0
008 090704s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
035 |a (ISMU-VSKP)173512 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 641.55:633.1  |2 MRF 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a 616.3-008  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Motáčková, Marie  |% UČO 101235  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Cereals in nutrition therapy  |y eng 
245 1 0 |a Obiloviny v dietním stravování  |h [rukopis] /  |c Marie Motáčková 
260 |c 2009 
300 |a 63, [8] l. 
500 |a Vedoucí práce: Věra Bulková 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2009 
520 2 |a Bakalářská práce na téma „ Obiloviny v dietním stravování „ se zaměřuje na charakteristiku známých druhů obilnin i druhů méně známých a opomíjených, jejich nutriční hodnotu, kulinární využití a prospěšnost ve zdraví a nemoci. Další část je věnována pacientům s celiakií, jejich zdravotním problémům a nutričnímu stavu.  |% cze 
520 2 9 |a The bachelor's thesis with the subject "Cereals in the diet food" focuses on the characteristics of known species of cereals and lesser known and neglected ones, their nutritional value, culinary use and the benefits in health and disease. Further part is concerned with the patients suffering from the celiac disease, their health problems and nutritional state.  |9 eng 
650 0 7 |a celiakie  |2 czmesh 
650 0 7 |a dietoterapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a nemoci hromadného výskytu - prevence  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a obilná jídla  |7 ph115527  |2 czenas 
650 0 7 |a prevention of diseases of mass occurrence  |2 eCZ-BrMU 
650 0 9 |a cookery (cereals)  |2 eczenas 
650 0 2 |a Celiac Disease 
650 0 2 |a Diet Therapy 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Specializace ve zdravotnictví  |b Nutriční terapeut  |c LF B-SZ NUT (NUT)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Bulková, Věra  |7 ola2008419391  |% UČO 225117  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/101235/lf_b_b1/ 
CAT |c 20090704  |l MUB01  |h 0452 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0233 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1916 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0336 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1917 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2326 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120517  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20150420  |l MUB01  |h 1118 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1444 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20150908  |l MUB01  |h 2059 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0024 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1131 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1928 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1147 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20230525  |l MUB01  |h 0728 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-10565  |6 3147064292  |5 3147064292  |8 20150420  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20150420  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-10565  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD