Hořčík a jeho význam ve výživě
Bakalářská práce pojednává o významném kationtu lidského organismu - hořčíku. Shrnuje současné poznatky o jeho fyziologických a biochemických funkcích, detailně popisuje metabolismus hořčíku v lidském těle a jeho význam v lidské výživě. Dále se věnuje nedostatku hořčíku a negativnímu vlivu nedostatk...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2009
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/213994/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10573 | 3147064352 |