Hořčík a jeho význam ve výživě

Bakalářská práce pojednává o významném kationtu lidského organismu - hořčíku. Shrnuje současné poznatky o jeho fyziologických a biochemických funkcích, detailně popisuje metabolismus hořčíku v lidském těle a jeho význam v lidské výživě. Dále se věnuje nedostatku hořčíku a negativnímu vlivu nedostatk...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Čížková, Silvie (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/213994/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10573 3147064352