Akrylamid /
Tato bakalářská práce popisuje vliv akrylamidu na organizmus člověka. Zabývá se jeho vznikem v potravinách, jeho použitím v průmyslu a v laboratořích. Také popisuje nejrizikovější skupiny potravin a možnosti ovlivnění formace akrylamidu v potravinách. Dále se věnuje předpokládané karcinogenitě akryl...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2009
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/176854/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17133 | 3147084159 |