Akrylamid /

Tato bakalářská práce popisuje vliv akrylamidu na organizmus člověka. Zabývá se jeho vznikem v potravinách, jeho použitím v průmyslu a v laboratořích. Také popisuje nejrizikovější skupiny potravin a možnosti ovlivnění formace akrylamidu v potravinách. Dále se věnuje předpokládané karcinogenitě akryl...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Havlenová, Soňa, 1986- (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/176854/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17133 3147084159