Osídlení kultury lužických popelnicových polí v Jaroměři

Osídlení kultury lužických popelnicových polí v Jaroměři. Území Jaroměře bylo zvoleno pro studium struktury osídlení východočeské skupiny kultury popelnicových polí z důvodu velké prozkoumanosti území i přítomnosti rozsáhlých ucelených odkryvů. Po vyhodnocení dostupného nálezového fondu byla na stud...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novák, Miroslav, 1980- (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2008
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/40092/ff_r/
Cover Image
LEADER 10480ctm a22023777a 4500
001 MUB01000582891
003 CZ BrMU
005 20160128071233.0
008 090512s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
035 |a (ISMU-VSKP)154186 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD001 
080 |a 902  |2 MRF 
080 |a 903  |2 MRF 
100 1 |a Novák, Miroslav,  |d 1980-  |7 mzk2012691842  |% UČO 40092  |4 dis 
242 1 0 |a Urnfield settlement in the Jaroměř region  |y eng 
245 1 0 |a Osídlení kultury lužických popelnicových polí v Jaroměři  |h [rukopis] /  |c Miroslav Novák 
260 |c 2008 
300 |a 139 s., [92] s. příl. 
502 |a Rigorózní práce (PhDr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2009 
520 2 |a Osídlení kultury lužických popelnicových polí v Jaroměři. Území Jaroměře bylo zvoleno pro studium struktury osídlení východočeské skupiny kultury popelnicových polí z důvodu velké prozkoumanosti území i přítomnosti rozsáhlých ucelených odkryvů. Po vyhodnocení dostupného nálezového fondu byla na studovaném území pro každý vývojový stupeň identifikována síť sídelních enkláv a proveden pokus o výpočet velikosti populace. Cílem bylo upřesnit v literatuře tradované údaje vycházející z prostého počtu nalezišť jednotlivých kultur  |% cze 
520 2 9 |a Población de la cultura de campos de urnas en Jaroměř. Territorio de Jaroměř fue elegido por el estudio de las structuras de población de grupo de campos de urnas en Bohemia este por su gran reconsideración y la presencia de exploraciones extensos  |9 eng 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
655 9 |a doctoral dissertations  |2 eczenas 
658 |a Historické vědy  |b Archeologie  |c FF Rig-HI AE (AE)  |2 CZ-BrMU 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav archeologie a muzeologie  |7 kn20020322418  |4 pbl 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/40092/ff_r/ 
CAT |c 20090512  |l MUB01  |h 0450 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20090818  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0228 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1911 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0334 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1915 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2323 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1059 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130625  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130626  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130806  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131031  |l MUB01  |h 0622 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140128  |l MUB01  |h 0840 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140205  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140327  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140710  |l MUB01  |h 0837 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0936 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150825  |l MUB01  |h 0945 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1443 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151208  |l MUB01  |h 1151 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0015 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20160128  |l MUB01  |h 0712 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0746 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0818 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1325 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1201 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1128 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1311 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1327 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180321  |l MUB01  |h 0737 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1017 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0915 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0733 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1604 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0933 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1231 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1051 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190228  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1655 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1701 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1704 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1601 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1612 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1624 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1645 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1702 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2108 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0039 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0052 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210327  |l MUB01  |h 0101 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210328  |l MUB01  |h 0025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1157 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1221 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1339 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210711  |l MUB01  |h 1405 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210713  |l MUB01  |h 0926 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210920  |l MUB01  |h 1008 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2306 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2309 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2314 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211103  |l MUB01  |h 2330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20211104  |l MUB01  |h 2146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31