Započtení pohledávek

Rigorózní práce je věnována započtení pohledávek, a to z pohledu občanského i obchodního zákoníku. Práce je zaměřena především na aktuální problémy související se započtením pohledávek, jako jsou započtení nesplatných pohledávek, započtení v soudním řízení apod.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Židlík, Radek (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2008.
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/13691/pravf_r_a2/
Cover Image
LEADER 05583ctm a22012977a 4500
001 MUB01000561394
003 CZ BrMU
005 20090210091628.0
008 081002s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
035 |a (ISMU-VSKP)150651 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD010 
041 0 |a cze  |b eng 
072 7 |a 347  |x Soukromé právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 347.28  |2 MRF 
080 |a 347  |2 MRF 
100 1 |a Židlík, Radek  |% UČO 13691  |* [absolvent PrávF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Set-off of debts  |y eng 
245 1 0 |a Započtení pohledávek  |h [rukopis] /  |c Radek Židlík. 
260 |c 2008. 
300 |a 140 l. 
502 |a Rigorózní práce (JUDr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008. 
520 2 |a Rigorózní práce je věnována započtení pohledávek, a to z pohledu občanského i obchodního zákoníku. Práce je zaměřena především na aktuální problémy související se započtením pohledávek, jako jsou započtení nesplatných pohledávek, započtení v soudním řízení apod.  |% cze 
520 2 9 |a The topic of this doctoral thesis is set-off of debts, in other words compensation of claims, which is a statutory instrument of claim extinguishment.  |9 eng 
546 |a Anglické resumé. 
650 0 7 |a pohledávky  |7 ph124195  |2 czenas 
650 0 9 |a corporate debt  |2 eczenas 
655 7 |a rigorózní práce  |7 fd132407  |2 czenas 
658 |a Právo a právní věda  |b Právo  |c PrF Rig-PPV PR (PR) [pokus č.2]  |2 CZ-BrMU 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra občanského práva  |7 kn20100901001  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/13691/pravf_r_a2/ 
CAT |c 20081002  |l MUB01  |h 0452 
CAT |a ZEMANOVA  |b 02  |c 20090206  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20090210  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0654 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0154 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0800 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100929  |l MUB01  |h 0333 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1914 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2322 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0118 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1930 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130410  |l MUB01  |h 0850 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130410  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1303 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20131219  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1225 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140410  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150624  |l MUB01  |h 1005 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1443 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150921  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2345 
CAT |c 20171209  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1903 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180817  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1535 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1543 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1555 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1602 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1605 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1613 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1620 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1627 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1637 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190326  |l MUB01  |h 1657 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0834 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0838 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0841 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0848 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0855 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0901 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0916 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0930 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1010 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200122  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0141 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200916  |l MUB01  |h 0734 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1140 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1DPF  |b Sklad 1, DPF  |3 DPF-13643  |5 3129133532  |8 20090206  |f 51  |f Prezenční DPF  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1, DPF  |d DPF-13643  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S1DPF