Započtení pohledávek - Židlík, Radek (2008)
Rigorózní práce je věnována započtení pohledávek, a to z pohledu občanského i obchodního zákoníku. Práce je zaměřena především na aktuální problémy související se započtením pohledávek, jako jsou započtení nesplatných pohledávek, započtení v soudním řízení apod.